Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Podcastserie KasGesprek over kwaliteit oppervlaktewater weer van start

Na een onderbreking vanwege de coronacrisis pakt het communicatieteam van Glastuinbouw Nederland eind mei de podcastserie KasGesprek weer op. Het wordt de derde keer dat water het thema is van deze podcast over zaken die ertoe doen in en om de kas. Na waterzuivering en gietwater is het onderwerp dit keer de kwaliteit van het oppervlaktewater.

Doel van deze podcast is om een update te geven van de stand van zaken van de kwaliteit van het oppervlaktewater in en rond de glastuinbouwgebieden in Nederland. Daarover spreekt gespreksleider Roger Abbenhuijs met Robbert Ballings (senior handhaver bij hoogheemraadschap Delfland) en met Arthur van den Berg (themaspecialist Water bij Glastuinbouw Nederland).

Luisteren
Deze uitzending van KasGesprek is te beluisteren via de bekende podcastkanalen en via de website van Glastuinbouw Nederland. Klik hier om de eerdere uitzendingen van KasGesprek terug te luisteren, waaronder beide gesprekken over water.

Bron: Glastuinbouw Nederland 

Publicatiedatum: