Ocean Network Express breidt koelcontainervloot uit

Ocean Network Express (ONE) blijft zijn vloot van
koelcontainers verder uitbreiden met nog eens 27.500 nieuwe eenheden (waaronder 850 eenheden uitgerust met geavanceerde CA-technologie (Controlled Atmosphere) om te voldoen aan de groeiende vraag naar gekoelde vracht over de hele wereld. De nieuwe investering volgt op de 5000 eenheden (allemaal 40'HC) die ONE begin 2020 heeft geïnvesteerd.

Ondanks de uitdagingen veroorzaakt door Covid-19 toonde de wereldwijde koelcontainerhandel in 2020 een sterke veerkracht in vergelijking met droge lading en ONE verwacht dat deze groei in 2021 zal worden gehandhaafd. ONE werkt momenteel aan de toepassing van de nieuwste IoT-technologie in zijn koelcontainervloot, die kritieke informatie zoals de temperatuur en vochtigheid in de container realtime zichtbaar maakt.Hiroki Tsujii van Ocean Network Express: "ONE heeft nu een van de grootste en jongste reefervloten ter wereld, uitgerust met de meest geavanceerde technologieën die zijn ontworpen om de vraag naar bederfelijke lading te verwerken. Sinds de oprichting heeft ONE consequent geïnvesteerd in nieuwe reefercontainers, wat op zijn beurt heeft geholpen om ons te positioneren in een strategisch belangrijk en groeiend bedrijfssegment."

ONE's Global Reefer Business Planning team, gevestigd op ONE's hoofdkantoor in Singapore, ontwikkelt ONE's wereldwijde reefermarketing en business strategie door middel van het nauwlettend volgen van de marktvraag en de nauwe samenwerking met ONE's regionale reeferteams die over de hele wereld gevestigd zijn. Het technische team van ONE is zowel aan boord als aan wal beschikbaar en biedt tijdens de hele reis 24/7 assistentie en toezicht op de kostbare reefervracht van klanten.

Voor meer informatie:
Ocean Network Express Pte. Ltd.
www.oneline.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven