Update voor teeltdashboard

Het teeltdashboard e-Gro van Grodan heeft een update gekregen. In de nieuwe versie zitten nieuwe functionaliteiten, waarmee telers nog meer inzicht krijgen tijdens het drukke oogstseizoen. Er is onder andere aandacht voor nauwkeurig sturen van het watergehalte in het substraat, temperatuur van de wortelzone en de elektrische geleidbaarheid. 

De update beantwoordt vragen waar telers volgens Grodan 's nachts misschien van wakker liggen: Heb ik mijn irrigatiestrategie goed geïmplementeerd? Is dit de beste strategie voor een optimale groei? Hoeveel water is er nodig en wanneer?

Het verbeterde dashboard geeft de teler een snel en eenvoudig inzicht in de dagelijkse data betreffende de watergehalte- /irrigatiestrategie. Daarnaast kan de teler via het dashboard snel de status van de planten controleren. Hiermee kan hij of zij zien of de gekozen groeistrategie werkt, waarbij rekening wordt gehouden met de constant veranderende omstandigheden.

Op het dashboard zijn realtime data (wat er gebeurt), trends (wat er is gebeurd), voorspellingen (wat er zal gebeuren) en advies te vinden. Alle facetten op het dashboard zijn gericht op de gewassturing, zowel vegetatief, generatief als neutraal.


Alle voordelen en verbeteringen zijn hier terug te zien.

Voor meer informatie:
Grodan

www.grodan.nl
info@grodan.nl

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven