Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Westland Horti Tours weer gestart met rondleidingen door de kassen

Westland Horti Tours is weer gestart met het geven van rondleidingen door de Westlandse kassen. Vanwege de coronamaatregelen was dit een tijdje niet mogelijk, maar onlangs vonden de eerste rondleidingen van dit jaar weer plaats. Twee studenten van ArtEZ University of the Arts met interesse voor watermanagement kregen een rondleiding in diverse kassen door gids Aad Verduijn.

Het enthousiasme van Aad had gelukkig niet ingeboet door corona. Anna, één van de studenten, mailde een paar dagen na de rondleiding het volgende:

“Aad Verduijn gaf ons een heldere rondleiding door de kassen van het Westland. Wij kwamen bij hem met een duidelijke vraag: hoe wordt het water beheerd binnen de glastuinbouw? Aad vertelde ons over de verschillende watersystemen, die hij bij elke kas demonstreerde. Hij heeft ons in contact gebracht met verschillende kwekers, aan wie wij veel vragen konden stellen. Een fantastische dag! En veel geleerd over watergebruik in de kas!”

Voor meer informatie:
Westland Horti Tours
www.westlandhortitours.nl 
info@westlandhortitours.nl  

Publicatiedatum: