15.000 m2 geconditioneerde bedrijfsruimte met kantoor, 27 docks en buitenterrein

Te huur: Spoorlaan 12 Barendrecht

Van Vliet Bedrijfsmakelaars en JLL bieden in Barendrecht het pand aan Spoorlaan 12 te huur aan, dat bestaat uit 15.139 m² VVO geconditioneerde bedrijfsruimte met kantoor en facilitaire ruimten, 20 koelcellen, 27 docks en een ruim buitenterrein.

Representatief bedrijfscomplex, gebouwd in 2009, dat momenteel in gebruik is bij HillFresh / Fresh Pack Logistics (BRC-gecertificeerd).
Aan de zuidzijde bevindt zich de entree naar het kantoor op de begane grond. Hier bevindt zich tevens een royale ontvangstruimte voor de chauffeurs met diverse facilitaire ruimten. De verdieping beschikt over een dakterras, een grote kantine en keurig afgewerkte was-/kleedruimten.Aan de zuidzijde bevindt zich een expeditieruimte met 15 docks. Deze ruimte wordt op dit moment gebruikt voor uitgaande goederen. In het middengedeelte van de begane grond bevinden zich 20 koelcellen van ca. 9,79 meter hoog met een koelcapaciteit van 2 graden. De koelinstallatie beschikt over natuurlijke koudemiddelen. Deze koelcellen zijn te bereiken middels twee brede gangpartijen die tevens in verbinding staan met de expeditieruimte aan de noordzijde, thans gebruikt voor inkomende goederen, waar zich 12 docks bevinden. De expeditieruimten en gangpartijen zijn ca. 5,37 meter hoog en zijn eveneens geconditioneerd.

Middels twee palletliften, diverse trappenhuizen en personenliften is de eerste verdieping te bereiken. Deze bestaat aan de zuidzijde uit een geconditioneerde ompakruimte die middels een brede gangpartij in verbinding staat met de geconditioneerde opslagruimte aan de noordzijde. Deze ruimten zijn ca. 3,93 meter hoog.Het complex is zowel via de Spoorlaan als via de Gebroken Meeldijk te bereiken. Het ruime buitenterrein is geasfalteerd, voorzien van slagbomen, aanrijdbeveiligingen en een toegangscontrolesysteem. De
zuidzijde en noordzijde van het terrein bieden veel manoeuvreerruimte ter plaatse van de docks. Aan de oostzijde van het complex bevinden zich 33 vrachtwagenparkeerplaatsen en aan de noordzijde is zeer ruime parkeergelegenheid voor personenauto’s aanwezig.

Het terrein aan de westzijde wordt tevens gebruikt als toegangsweg voor de daar gesitueerde bedrijven (Transportweg 20-46) en kan derhalve niet gebruikt worden voor opslag en/of parkeren.

Klik hier voor de brochure

Voor meer informatie:
Jan Scheurwater
Van Vliet bedrijfsmakelaars & adviseurs
Jhr. Van Karnebeekweg 6b
Postbus 111
2980 AC Ridderkerk
+31 (0)180 43 43 43 
scheurwater@vanvliet.net
www.vanvliet.net


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven