Canadese telers werken áán i.p.v. ín eigen bedrijf

Jodi en Adrian Roelands van Roelands Plant Farms hebben veel lef in agrarische en technologische zaken. Ze veranderen de wereld van de glastuinbouw en zaaien intussen de zaadjes van hun eigen succesverhaal. Het bedrijf verkoopt hoogwaardig, biologisch uitgangsmateriaal aan telers in Canada en de VS.

De eigenaren van het teeltbedrijf in Lambton Shores, Ontario, ten noordwesten van London, hebben hun bedrijf exponentieel zien groeien met 500% sinds de start in 2013, en hun team wat begon met 40 man is nu meer dan 190 man sterk. "Ons bedrijf groeide sneller dan we verwacht hadden; we bereikten onze doelstelling voor de eerste 10 jaar in de eerste drie jaar," vertelt Jodi in The Globe And Mail. 

De telers vertellen dat hun medewerkers een belangrijke drijfveer zijn achter hun ontwikkeling. Jodi: "In de agrarische sector hebben we gezien dat eigenaars het gevoel hebben dat ze alles moeten doen; ze voelen zich verplicht om elke taak zelf uit te voeren. Wij proberen áán ons bedrijf te werken en niet in ons bedrijf."

Lees hier het volledige artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven