Droge handen tomatentelers verleden tijd dankzij aloë vera

Tomatentelers doen er momenteel alles aan virussen, waaronder ToBRFV, buiten hun kas te houden. Daarvoor zetten telers diverse middelen in. Soms geeft dat echter wel droge handen. Maar daar brengt CleanLight met een ludieke actie verandering in.

Arjo van der Sluis: "Ik hoor bij bezoek aan telers regelmatig klachten over droge, pijnlijke handen. Toen ontdekte ik Dr. Green. Deze kweker uit Naaldwijk kweekt aloë vera. Met de gel uit deze bladeren ben je zo van je droge handen af."

Kweker Freek Wesstein: “Aloë vera staat bekend om de verzorgende werking en veel mensen kennen het als aftersun of als ingrediënt in beautyproducten. Wat wij bieden is de meeste pure versie van het product. Want wij kweken de aloë vera en snijden dan de bladeren af. Uit deze bladeren kun je zelf de gel oogsten. Zo kun je de meest pure variant van de gel gebruiken voor de behandeling van droge handen."

Arjo komt bladeren halen bij Freek Wesstein van Dr. Green

Eerste 50 telers gratis
En dat bracht Arjo op een idee: “Wij hebben een partij aloë vera-bladeren ingekocht bij Dr. Green. Als u een tomatenteler bent met droge handen, mag u mij bellen. Bij de eerste 50 bedrijven kom ik dan langs en breng u een paar bladeren. Dan kunt u zelf de gel uit het blad knijpen en op uw handen smeren. Gratis en voor nop…. hoewel ik een lekker bakkie niet snel af zal slaan."

Direct ook de kans nog eens alle mogelijkheden van virusbestrijding te bespreken. CleanLight levert hiervoor UV-ontsmettingstunnels. "Daarmee worden de oogstkarren ontsmet. Dit verkleint de kans op verspreiding of kan het zelfs helemaal voorkomen." 

Voor meer informatie:
CleanLight
www.cleanlight.nl
info@cleanlight.nl

Arjo van der Sluis
arjo@cleanlight.nl
+31 (0)6-34325124

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven