Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ton Kanters opent derde winkel in Den Bosch

Tholen – AGF-specialist en traiteur Ton Kanters opent in Den Bosch een 3e winkel. Op dit moment wordt deze nog onder handen genomen met onder meer een chique vloer. De maaltijden van Ton Kanters worden zo in een groter gebied bereikbaar, zelfs buiten de openingstijden via automatieken.

Ton Kanters Heftheuvel is een locatie met veel passanten. Het winkelpand is een voormalig apotheek, vertelt Femke van Grinsven. β€œEr is veel winkeloppervlak, het wordt een uitdaging om deze te vullen, maar we hebben er veel zin in.”

Met de derde winkel komt ook een derde keuken in productie. De meeste producten zullen bereid worden op de hoofdlocatie in Schijndel, soep en vleesbereidingen gebeuren in Vught en toetjes gaan geproduceerd worden in Den Bosch.

De producten van Ton Kanters zijn ook op een vierde plek verkrijgbaar, in een automatiek die zich bevindt op het dorpsplein in Erp.

Voor meer informatie:
Ton Kanters Gezond Genieten
Hoofdstraat 69 B
5481 AB Schijndel
+31 (0)73 303 0401
info@tonkanters.nl
www.tonkanters.nl