Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Firefly waarschuwt voordat insecten een plaag worden

Drie jaar geleden richtte een team van technologieontwikkelaars, met tientallen jaren ervaring in computernetwerken, de aandacht van supercomputers op de agritechsector met als doel de detectie van schadelijke insecten te automatiseren, en tegelijkertijd te waken over de algehele gezondheid van de plant. Het resultaat: "Firefly", een draadloze en zelf-aangedreven low-cost edge analytics node ter grootte van een creditcard, volgepakt met omgevingssensoren en dubbele RGB of smalband imagers - elke miniatuur sensor bevat krachtige processoren, opslag en radio's voor snelle en veilige cloudcommunicatie. 

 

 

De Firefly wordt momenteel getest in onderzoeksfaciliteiten van de overheid en kan gemakkelijk worden gecombineerd met of volledig worden geïntegreerd in bestaande CEA-systemen, wat een unieke kans biedt om het huidige productaanbod te verbeteren.

Het bedrijf wil een reeks strategische B2B-relaties verkennen om de commerciële evaluatie en toepassing te versnellen, evenals aanvullende wereldwijde initiatieven met onderzoekspartners om het nuttige doel van de Firefly uit te breiden ter ondersteuning van hun technologie, waarvoor octrooi is aangevraagd.

Voor meer informatie:
LEAN Systems
contact@LEAN-Systems.ca 
www.lean-systems.ca  

Publicatiedatum: