Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leer over online marketing voor zakendoen in China

De ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en online marketing gaan razendsnel in China. Tijdens het evenement Digital Marketing in China op 3 juni komen de kansen, trends, het landschap en de marktstructuur van het Chinese digitale landschap aan bod.

Sprekers gaan in op het belang van een online presence in China en hoe je als bedrijf (meer) voeten aan de grond krijgt in dit kansrijke land. NLinBusiness en World Horti Center organiseren het evenement gezamenlijk op 3 juni van 15:00 – 17:15 uur.

Andere strategie
Online marketing in China vraagt een andere strategie om doelgroepen te bereiken dan de rest van de wereld. Chinezen maken namelijk geen gebruik van platformen zoals Google, YouTube en Instragram. Zij gebruiken andere platformen voor hun aankopen, surfen via internet en sociale kanalen. De ontwikkelingen in dit digitale domein gaan veel sneller dan in de Westerse wereld en bieden kansen voor Nederlandse ondernemers.

Tijdens het evenement brengen de sprekers de verschillen tussen Nederland en China op het gebied van digitalisering en e-commerce in kaart. De belangrijkste lessen worden getrokken uit de manier waarop China e-commerce bedrijft. Daarnaast wordt er specifiek ingegaan op online marketing voor bedrijven die China als afzetmarkt willen bereiken of hun Chinese doelgroep willen uitbreiden. Er wordt in het bijzonder aandacht besteed aan WeChat campagnes om commerciële doelstellingen te behalen.

Sprekers tijdens dit evenement zijn Jim Koop vanuit World Horti Center, Rianne Hensen namens NLinBusiness, Ed Sander van ChinaTalk en Thijs van der Toom vanuit NextPortChina.

Deelnemen
Het evenement is speciaal bedoeld voor medewerkers van bedrijven met interesse in e-commerce en online marketing in China. Aanmelden kan via de website: https://worldhortievents.nl/digital-marketing-china/ 

Publicatiedatum: