Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AeroFarms bouwt vertical farm in Danville

AeroFarms kondigde eind april de eerste steenlegging aan van haar tweede commerciƫle vertical farm in Danville-Pittsylvania County, Virginia. De farm wordt ruim 1,2 hectare groot.

De volgende generatie van de AeroFarms Model 5-farm, die in het tweede kwartaal van 2022 operationeel zal worden, wordt de grootste en volgens de teler 'technologisch meest geavanceerde aeroponische vertical farm ter wereld'.

David Rosenberg, medeoprichter en Chief Executive Officer van AeroFarms. "Danville-Pittsylvania County is de perfecte locatie om onze Model 5-farm van de volgende generatie te introduceren, die in staat zal zijn om de meer dan 1.000 foodretailers in de regio te bedienen. Onze nieuwe farm zal onze gevestigde partnerschappen met detailhandelaren nog verder verdiepen en onze duurzaam geteelde, bewasbeschermingsvrije en altijd verse bladgroenten beschikbaar maken in de hele Mid-Atlantische regio, terwijl we ook hoogwaardige banen in het gebied creĆ«ren."

Voor meer informatie:
AeroFarms
info@aerofarms.com
www.aerofarms.com 

Publicatiedatum: