Webinar over digitale technologie en robotica voor de tuinbouw

Rabobank organiseert samen met viertal bedrijven in de tuinbouwketen een webinar voor ondernemers over het belang van digitale technologie en robotica voor de tuinbouw. Het webinar vindt plaats op 11 mei van 10:00 tot 11:00 uur. Ondernemers die actief zijn in de tuin- en akkerbouwketen kunnen zich hier kosteloos aanmelden. De vier deelnemende bedrijven hebben elk hun sporen verdiend en laten zien hoe zij door slim te innoveren hun concurrent steeds een stap voorblijven.

Samen met de deelnemende partners presenteert Rabobank een aantal recente innovatieve ontwikkelingen in de (glas)tuinbouw, zoals innovaties van PATS Indoor Drone Solutions, Gearbox Innovations en 30MHz. Tijdens het webinar krijgen de deelnemende ondernemers handvatten aangereikt hoe ze blijvend kunnen innoveren, hoe je innovaties in de praktijk kunt toepassen en welke rol innovaties spelen in een toekomstbestendige precisieland- en tuinbouw.

  • Simone Keijzer; Co-founder & CEO Gearbox, Gearbox Innovations
  • Richard ter Laak; Eigenaar van Ter Laak Orchids
  • Bram Tijmons;  CEO & co-founder - PATS Indoor Drone Solutions
  • Timo Spruijt, Commercieel directeur 30mhz

Namens Rabobank werken verder mee: Petrie de Jong; Startup & Scale-up Banker en Ron Vanlier, directeur Food & Agri regio Limburg.

Bron: Rabobank


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven