1000 euro cash voor de gelukkige vinder

Vershal Boontjes verstopt schat voor klanten

Tholen – Wat te doen met Koningsdag nu er door de lockdown geen evenementen zijn. Enzo Cassaro van Vershal Boontje bedacht een plan om er toch een leuke dag van te maken voor zijn klanten. Hij verstopt morgen ergens in Wijchen een echte schat van 1000 euro.


Enzo Cassaro wenst zijn klanten veel succes bij de zoektocht naar de schat

“Het is een plan waar ik al heel lang mee rondloop. Dit is een mooi moment en ik wil graag iets teruggeven aan mijn klanten. Vershal Boontjes is nu ruim een jaar open. Het gaat super. Ik begon met 5 man personeel, nu staan we met 17 man en zijn dagelijks van onder tot boven volgepakt”, vertelt Enzo. Hij draait een optimaal rendement maar uitbreidingsplannen heeft hij niet. “Ik houd van uitdagingen maar die liggen niet in kopiëren van dit succes, dat is heel erg moeilijk. Mijn volgende uitdaging is het schrijven van een boek, gericht op startende ondernemers, maar ook mijn persoonlijke ervaringen worden erin verwerkt.”

Vandaag is hij druk met de speurtocht naar de schat. Via social media krijgen de speurders aanwijzingen waarmee ze de locatie bij benadering kunnen gaan vinden. “Ik heb het ze niet makkelijk gemaakt, ze moeten wel verstand hebben van groenten en fruit om het op te lossen”, besluit Enzo.

Voor meer informatie
Enzo Cassaro
Vershal Boontjes
Tunnelweg 52 
Wijchen
+31 (0)6 21345181
@Vershal Boontjes


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven