Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe full color bedrukte kartonnen bakjes met topseal op de markt

Graphic Packaging Internationa brengt een innovatief kartonnen alternatief voor plastic schaaltjes voor verse groenten en fruit op de markt. Dit nieuwe product, beschikbaar voor alle gangbare bakjesmaten, is volledig recyclebaar en reduceert plastic tot wel 100 procent, afhankelijk van de toepassing.


ProducePack Punnet trays voor diverse toepassingen

ProducePack Punnet kan van bovenaf worden geseald met snelheden die gelijk zijn aan die van traditionele plastic bakjes. De duurzame oplossing werkt met bestaande machines en gereedschappen voor plastic bakjes, dit betekent dat er minimale investeringen nodig zijn voor verpakkers die de overstap naar karton willen maken.

ProducePack Punnet kan gevormd of plat worden geleverd, waarbij de laatste CO2-reductie biedt tijdens het transport door het grotere volume van de bakjes per vrachtwagenlading. ProducePack Punnet kan ook grafisch worden bedrukt om de merkmogelijkheden te maximaliseren zonder dat er extra labels nodig zijn.

Voor meer informatie: graphicpkg.com

Publicatiedatum: