Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw maandelijks werkgeversjournaal voor agrarische werkgevers

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw start met maandelijkse videojournaals voor werkgevers. Het aanspreekpunt voor werkgevers in de agrarische sector wil boeren en tuinders op deze manier laagdrempelig informeren over actualiteiten en belangrijke thema’s. Het eerste werkgeversjournaal staat nu online en is te vinden op https://werkgeverslijn.nl/werkgeversjournaal/ 

In het eerste journaal staat de Werkgeverslijn stil bij de nieuwe cao Open Teelten en wordt er aandacht besteed aan het thema arbeidsduur in piektijden. Diana Eleveld, adviseur bij de Werkgeverslijn land- en tuinbouw, neemt ondernemers verder mee in regels omtrent feestdagen. Marco Bellekom, eveneens adviseur bij de Werkgeverslijn, geeft antwoord op de vraag: “Kan een piekarbeider langer dan acht weken bij mij werken?”

Doelgroep breed en divers
De journaals zijn een uitbreiding op het aanbod van de Werkgeverslijn. De doelgroep van de Werkgeverslijn is volgens Eleveld breed en gevarieerd. ‘We bedienen hr-adviseurs op grote agrarische bedrijven, maar ook de vrouw van de agrarisch ondernemer die het administratieve deel rondom werkgeverschap regelt. De een belt voor vragen liever met onze adviseurs, de ander kijkt een webinar of leest artikelen in Nieuwe Oogst.’

Met de journaals, maar ook met de podcasts die recent zijn gelanceerd, biedt de Werkgeverslijn werkgevers nog meer mogelijkheden om kennis te vergaren. Werkgevers kunnen zich inschrijven voor de nieuwsbrief van de Werkgeverslijn, bovenaan de nieuwspagina, om er zeker van te zijn dat ze geen aflevering missen.

Publicatiedatum: