Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Griekse investeringsgroep sluit financiering voor 15 hectare semigesloten kas

De Aurarius Investment Group heeft in het eerste kwartaal van 2021 met succes een eerste financieringsronde afgerond voor de ontwikkelingsactiviteiten van Aurarius' eerste semi-gesloten kas/energiecentrale in Griekenland. De tweede financieringsronde zal naar verwachting in september 2021 worden afgerond, zodat Aurarius' eerste installatie volgens planning in het eerste kwartaal van 2023 operationeel zal zijn.

De installatie zal bestaan uit een 15 hectare grote semi-gesloten kas in combinatie met een 10 MWh WKK-installatie. Aurarius is van plan een portfolio te ontwikkelen van hydrocultuur teeltbedrijven gecombineerd met energie centrales in Griekenland en andere Zuid-Europese landen, met als doel het kweken van hoge kwaliteit groenten met behulp van de meest moderne en veilige hydrocultuurkassentechnologie, met het oog op zowel de sociale impact en een gezond economisch rendement.

Voor meer informatie:
Aurarius Investment Group
www.aurariusgroup.com

Publicatiedatum: