Erik Jansen, Signify:

“Mobiele stand is succes”

Tholen - Aan de telefoon hebben we vanochtend kort gesproken met Erik Jansen, key accountmanager & business development manager Signify. Enthousiast als hij is, was dat nu ook zo. Zeker met de succesvolle Philips Horti Led Roadshow ‘achter de kiezen’. 

Bijna drie weken toeren ze rond door het land. Bezoekers van tuinbouwbeurzen zullen weten dat de stands van Philips altijd goed bezocht worden. Dus waarom niet een rondreizende stand?

Zo gezegd, zo gedaan. De rondreizende stand werd ingericht en persoonlijke uitnodigingen verstuurd. Die uitnodigingen zijn belangrijk om iedereen op de hoogte te brengen van hun aanwezigheid maar ook voor het in goede banen leiden. De agenda staat vol. Ieder half uur staat een afspraak gepland.

Nieuwe LED-producten
Erik Jansen: "We hebben onlangs nieuwe LED-producten gelanceerd: de Toplighting Force en nieuwe versies van de Toplighting Compact en Toplighting Lineair. De laatste twee zijn nog weer efficiënter geworden met behoud van hetzelfde spectra. De interesse voor onze LED-producten is groot. We zijn blij dat we op deze manier toch onze contacten persoonlijk kunnen spreken. Het is voor ons een goed alternatief in deze rare tijden.”

Naar buitenland
Vanmiddag staat Erik bij Ovata in Bleiswijk om vooral de telers uit het Oostland te ontmoeten. Morgen staat Florensis in Rijsenhout en Agrolux in De Lier. Vanaf volgende wordt dit concept uitgerold in België om daarna Frankrijk door te reizen.

Voor meer informatie:

Erik Jansen
e.jansen@signify.com 
06-1151678


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven