Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische Monterosa-tomaat bekroond als beste natuurlijke product

De tomatenspecialty Monterosa van zaadhuis Semillas Fitó is tijdens de World Food Innovation Awards bekroond als het beste natuurlijke en biologische product. De prijsuitreiking wordt jaarlijks georganiseerd door FoodBev Media in samenwerking met het International Food & Drink Event (IFE).

Monterosa is een van de weinige tomatenmerken die door de consument effectief wordt herkend dankzij het rustieke aspect van de tomaat en zijn jaarrond gegarandeerde intense smaak, aldus de jury. 80% van de consumenten beschouwt Monterosa als een premiummerk.

“De pandemie heeft de consumptie van verse groenten en fruit gestimuleerd. Mensen hebben meer oog voor gezondheidsaspecten en brengen ook meer tijd door in de keuken. Een product als de Monterosa-tomaat, die perfect past bij beide trends, verdient de volle aandacht en moet zeker geproefd worden”, zo gaf de jury van de wedstrijd mee.

Met zijn kruidachtige, zoete en fruitige aroma grijpt Monterosa terug naar de smaak van tomaten van vroeger en is het volgens de trotste veredelaar 'het perfecte ingrediënt voor gerechten waarin de delicate eenvoud van natuurlijke ingrediënten de boventoon voert'. 

Semillas Fitó biedt Monterosa exclusief aan aan gespecialiseerde conventionele en biologische telers in verschillende landen in Europa, Amerika, Azië en Australië.

Voor meer informatie:
Semillas Fitó
Selva de Mar 111
08019 Barcelona (Spanje)
+34 933 036 360
info@semillasfito.com
www.semillasfito.com
info@tomatomonterosa.com
www.tomatomonterosa.com

Publicatiedatum: