Telecommunicatiebedrijf begint met dataverzameling voor telers

Vodafone Romania breidt haar portfolio van digitale oplossingen voor bedrijven uit met verschillende opties die zijn toegespitst op telers. Zo wordt het voor telers, ook in verafgelegen gebieden, mogelijk om zelfs zonder stroom, apparaten en sensoren met elkaar te laten communiceren. 

De oplossingen van Vodafone zijn gericht op telers met verschillende gewastypes - grote gewassen (granen, oliezaden), groenten- of fruitgewassen - open teelt of in kassen. De oplossingen zijn schaalbaar en kunnen aangepast worden naar de behoeftes van elke teler, onafhankelijk van teeltoppervlak en type plant, belooft de provider.

Vodafone Romania integreert innovatieve, sensor-gebaseerde digitale technologieën die zorgen voor verzameling en management van essentiële data voor gewassen, automatisering van de productie, monitoring van verschillende parameters, analyses en voorspellingen die verhoogde efficiëntie en productiviteit van het telen, mogelijk maken.

Voor kasgewassen biedt Vodafone een serie automatiseringsoplossingen gebaseerd op realtime analyse en meldingen, zoals een noodstop van kassen bij storm, het runnen van irrigatie, ventilatie, verwarming, etc.

Bron: www.business-review.eu.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven