Studenten danken telers voor hun hulp

Toekomstgericht telen, lukt dat een beetje? Dat was de vraag die twee HAS-studenten onlangs aan telers stelden in een enquête.

Inmiddels is de enquête uit de lucht en zijn Juul Hoeijmakers en Nick Gommans, beide tuinderszonen, volop bezig de gegevens te verwerken. Later zullen zij hiervan de resultaten delen. Ook volgt nog de bekendmaking van de prijswinnaars.


Juul Hoeijmakers en Nick Gommans 

De studenten doen hun onderzoek in opdracht van Glastuinbouw Nederland en het Lectoraat van de HAS Hogeschool en zijn gericht op Het Nieuwe Telen. 

De enquête is ongeveer 200 keer ingevuld. De gemiddelde tijd van het invullen van de enquête lag tussen de 15-20 minuten. Juul en Nick willen via deze weg de deelnemers bedanken voor hun kostbare tijd. Juul: "De komende drie weken gaan we de enquêteresultaten analyseren en gaan we kijken waar we nog verdieping nodig hebben voor ons vervolgonderzoek. Binnen drie weken gaan we ook contact leggen met een aantal respondenten die aangegeven hebben mee te willen werken aan het vervolgonderzoek."


De prijzen bij deelname waren: 5 x één boek van Plant Empowerment en 5 x één jas van Kas Als Energiebron

En dan volgen natuurlijk ook nog de prijzen. "Die gaan we natuurlijk verloten onder de respondenten die hun gegevens hebben achtergelaten."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven