Volop volk bij start IPM Shanghai

Gisteren is de IPM Shanghai van start gegaan. Niet online, maar met volop volk. De eerste reacties van standhouders is positief. De beurs overtreft hun verwachting. Vandaag en morgen is er ook nog beurs. 

Het is de 23e editie van de beurs en dit jaar een extra speciale, gelet op alle coronaperikelen. Er doen dit jaar 700 exposanten uit 18 landen mee en zijn er twee paviljoens, een Duitse en een Nederlandse. Door de reisbeperkingen worden de meeste bedrijven persoonlijk vertegenwoordigd door hun Chinese partners of vestigingen.

DanDutch, een Deens-Nederlands bedrijf dat glastuinbouwtechniek (voornamelijk irrigatie-techniek) levert aan lokale installateurs in Azië, is met een stand op de beurs aanwezig.  Eigenaar Xander van der Zande is online aanwezig om vragen te beantwoorden en Mengyao Pan is aanwezig in de stand. Terugkijkend op hun eerste dag zijn ze beiden heel tevreden met het aantal en de kwaliteit van de bezoekers. "Boven verwachting", zo lieten ze weten.

Pan was zo vriendelijk ons een paar foto's te sturen voor een impressie van de eerste dag.

De Hortiflorexpo IPM wordt elk jaar gehouden, afwisselend in Beijing en Shanghai. De editie van 2019 vond plaats in Shanghai en de editie van 2020 werd geannuleerd door de pandemie.

Dit jaar beslaat de expositieruimte 40.000 m² (in 2019 was dit bijna 50.000 m²). Vorig jaar waren er 900 exposanten uit 30 landen en dit jaar 700 uit 18 landen (China, Duitsland, Nederland, Denemarken, Zweden, Letland, Estland, Japan, België, Israël, Frankrijk, VS, Finland, Griekenland, Zuid-Korea, Italië, Hongkong en Taiwan).

Samenwerking met IPM Essen
Hortiflorexpo wordt georganiseerd door China Flower Association en beheerd door Shanghai Intex Exhibition, in samenwerking met IPM Essen. De beurs wordt gehouden in het Shanghai New International Expo Center.

Voor meer informatie:
Hortiforexpo IPM Shanghai
www.hfexpo.org 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven