Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ridder versterkt salesteam met Said El Ouakili

Said El Oakili is per 1 april gestart als EMEA Sales Manager Climate Screens bij Ridder. Said wordt in zijn nieuwe rol het aanspreekpunt voor kassenbouwers en scherminstallateurs buiten de Benelux in de regio EMEA.



“Ons portfolio met producten groeit gestaag, net als de wereldwijde vraag naar onze producten en diensten. Nadat eerder dit jaar de productie van onze klimaatschermen in Maasdijk is opgeschroefd, kunnen we met Said aan boord weer een volgende stap zetten om onze klantenkring nog beter te ondersteunen en verder uit te breiden”, zegt Niels Lünnemann, directeur Climate Screens bij Ridder.

Geavanceerde productie in Maasdijk
Ridder is sinds 2015 actief met klimaatschermen voor de tuinbouw. Naast nauwe samenwerking met leveranciers en partners in het buitenland, produceert Ridder sinds 2018 in Maasdijk ook zelf schermdoeken. Er is veel geïnvesteerd in geavanceerde breimachines en de afgelopen jaren is er veel kennis opgedaan over het complexe productieproces. 

Ridder ontwikkelt en produceert naast klimaatschermen voor in de kas tevens ook aandrijfsystemen, klimaatcomputers, waterbehandelingssystemen en arbeidsregistratiesystemen in de markten tuinbouw en intensieve veehouderij.

Voor meer informatie:
info@ridder.com
www.ridder.com

Publicatiedatum: