Het Kom in de Kas Ondernemersontbijt

Op zondag 11 april jongstleden vond digitaal het ondernemersontbijt van Kom in de Kas plaats bij Mea Vota in Huissen. De Smaakcateraar zorgde ervoor dat deelnemers voor 10 uur in de ochtend een heerlijke ontbijtje thuis bezorgd kregen zodat er onder het genot van een broodje meegekeken kon worden met de livestream.

Roland Meeuwsen en Radboud Vorage waren gastheer en ontvingen Guus van Logtestijn, Commercieel directeur Plantion bij hun aan tafel waar ze onder andere spraken over de invloed van Corona op de bedrijfsvoering. Afgewisseld met de sprekers werd er live muziek gespeeld door Anouk Ballin, zangeres die zichzelf begeleidde op gitaar. De gasten konden hun favoriete nummer aangeven en deze werd live gezongen.

Ook konden we kennismaken met de nieuwe burgemeester van Lingewaard, mevrouw Kalfs. Zij groeide op als dochter van een fruitteller, die nog steeds trots is op haar roots en de tuinbouw in onze regio goed op de kaart wil gaan zetten. Een vrouw met een warm hart voor de tuinbouw en de groene sector.

Tijdens de uitzending werd ook stilgestaan bij het overlijden van Theo-Jan van Ewijk van vorige week donderdag. Radboud en Roland haalden samen herinneringen op; de inzet, het enthousiasme en betrokkenheid van Theo-Jan zullen enorm gemist worden.

Bron: Greenport Arnhem-Nijmegen


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven