GreenTech verplaatst naar september

De GreenTech is verplaatst van juni naar september. Kijkend naar de vaccinaties en de reismogelijkheden verwacht organisatie RAI Amsterdam dat het evenement na de zomerperiode beter haalbaar is. Voor diegenen die niet naar Amsterdan kunnen komen, vindt van 28-30 september ook een online evenement plaats. "Geen digitaal contact zal fysieke interactie vervangen, maar virtuele evenementen zijn hier wel om te blijven," verwacht Mariska Dreschler, director Horticulture bij de beurs. 

"De tuinbouwsector speelt een belangrijke rol in het welzijn wereldwijd en in het opbouwen van een gezondere samenleving na de epidemie. De ontwikkelingen in de sector volgen zich nog steeds in een hoog tempo op en de vraag om zaken te doen en kennis te delen is groter dan ooit, net als de wens om elkaar eindelijk weer eens fysiek te ontmoeten. Toch moest de timing van juni opnieuw worden bekeken vanwege het onzekere tijdsbestek. Eind september worden meer mogelijkheden verwacht om de tuinbouwgemeenschap opnieuw te verenigen." 

In september zal daarom een hybride evenement plaatsvinden: GreenTech Live & Online. "Fysiek, met zoveel bezoekers als mogelijk en stands en online, met een digitaal platform om te verbinden en kennis te delen voor diegene die niet naar Amsterdam kunnen of willen komen." 

Voor meer informatie:
GreenTech
www.greentech.nl  
registration@rai.nl 
exhibitor@rai.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven