Dijkgraaf Lambert Verheijen neemt officieel afscheid bij Aa en Maas

Na een periode van ruim 16 jaar legt Lambert Verheijen het ambt van dijkgraaf neer om te gaan genieten van zijn pensioen. Daarmee komt voor Lambert Verheijen ook een einde aan zijn voorzitterschap van het algemeen bestuur, het politieke orgaan van het waterschap. De leden namen vrijdag 9 april afscheid van hem, zo deelt waterschap Aa en Maas. 

In 2005 startte Lambert Verheijen als dijkgraaf bij waterschap Aa en Maas. Vanaf 1987 was hij lange tijd lid van Provinciale Staten van Noord-Brabant, en sinds 1992 ook lid van Gedeputeerde Staten. Van 2015 tot 2019 zat Lambert Verheijen namens de PvdA in de Eerste Kamer.

Hij neemt met gemengde gevoelens afscheid. “Natuurlijk kijk ik ernaar uit om meer tijd te hebben voor mijn gezin en andere dingen in het leven waar ik van geniet. Maar dijkgraaf zijn van dit waterschap is de mooiste baan die je kunt hebben. En werken aan water is nooit af. Er liggen grote klimaatuitdagingen voor ons."

De opvolger van Lambert Verheijen is Mario Jacobs, die op 23 april wordt geïnstalleerd als de nieuwe dijkgraaf van waterschap Aa en Maas.

Bron: Waterschap Aa en Maas


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven