Paul Veldhuizen, HM2 Warehouse Signing:

"Onze signing van warehouses is altijd maatwerk"

Tholen - "Alles maatwerk, niks is standaard", benadrukt Paul Veldhuizen van HM2 Warehouse Signing. Het bedrijf, dat onderdeel uitmaakt van de Hollandridderkerk-groep, produceert een reeks van signing-producten op het gebied van lokalisering, bewegwijzering, labeling, veiligheidsborden, lean signing en aankleding in het magazijn. "Of het nu gaat om signing bij een nieuw te bouwen warehouse of het aanpassen van de signing in een bestaande magazijn, wij denken in elke fase mee over het efficiënt produceren en aanbrengen van alle visuele uitingen."

Nieuw-Reijerwaard
Vanuit Ridderkerk voorziet het bedrijf tal van warehouses van signing. "Bij ons kun je terecht voor speciale verzoeken met bijzondere materialen, vormen en formaten. Daarbij voeren we het hele proces van ontwerp, tot productie en montage in eigen huis uit. Niet zelden staan onze monteurs in een DC op elf meter hoogte labels aan te brengen. Met Nieuw-Reijerwaard in de nabijheid hebben we de nodige klanten in de AGF-sector dichtbij huis, maar onze klandizie is branche-onafhankelijk en we zijn zowat op alle logistieke hotspots wel actief. Monteren doen we in de Benelux, maar we verzenden onze producten wereldwijd", vertelt Paul.

Zo is het geen uitzondering als HM2 Warehouse Signing bij de implementatie van een nieuwe Warehouse Management System (WMS) 100.000 labels moet printen. "De klant levert ons de barcodes, numerieke codes, QR-codes, kleurcodes of een combinatie daarvan aan als database. De truc voor ons is dan om de labels na de productie ook op volgorde van de rekken in de palletplaatsen af te leveren. Dat vergt de nodige expertise, net als de koel- en vrieslabels die we in de koelhuizen aanbrengen", vertelt Paul. 

Niet voor niets heeft de groep 55 man personeel in dienst in drie ploegendiensten. "Hierdoor kunnen we snel inspelen op acute vragen. Zo waren we na de eerste coronamaatregelen behoorlijk in de weer om de nodige kuchschermen en vloerstickers aan te brengen. Bij onze producten en diensten spelen drie factoren altijd een prominente rol: duidelijk, veilig en persoonlijk. Daarbij onderscheiden we ons in maatwerk. Veel van onze concurrenten maken veel van hetzelfde, dat doen wij juist niet. Wij willen de huisstijl altijd toepassen in de producten die we voor onze klanten maken."

Hollandridderkerk
HM2 is een merk van Hollandridderkerk, een bedrijf dat al vele jaren actief is op de markt van grootformaat kleurprint, labeling en digitaal drukwerk. "Het totaalaanbod dat wij leveren is echt uniek. Zo wordt het bedrijf SecuredDocuments ingezet bij de productie van beveiligd waardedrukwerk, terwijl hier in het pand ook de showroom en productie plaatsvindt van Het Beeldgebouw, dat zich weer richt op topfotografen, kunstenaars, galerieën en bedrijven die werken met hoogwaardige grootformaat beeldproducten."

"Met ons eigen label 'Jeu' richten we ons weer op het aankleden van bedrijfsruimten met print. Of het nu gaat om een saai kantoor, gedateerde kantine of een donkere gang, met onze maatwerk printproducten verbeteren we de sfeer in iedere ruimte en wordt elk bezoek een beleving. Zo is het de laatste tijd erg populair om historische foto's terug te laten komen op de wanden van het bedrijf. Maar zoals gezegd, niets is standaard bij ons. Ieder bedrijf is uniek en dat laten wij in de uitstraling graag terugkomen. Uit hele specifieke vragen, komen hele specifieke oplossingen!"

Voor meer informatie
Paul Veldhuizen
HM2 Warehouse Signing
Kolenbranderstraat 14
2984 AT Ridderkerk
+31(0)180 482222
paulv@hollandridderkerk.nl
www.hmkwadraat.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven