Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Toppen, draaien én dan koken bij Frank de Koning

Behalve de bekende paarse aubergine hebben telers tegenwoordig ook aubergines met andere kleurtjes in de kas. Biologisch-dynamisch teler Frank de Koning vertelde culinair schrijver Nadia Zerouali er afgelopen vrijdag in het tv-programma BinnensteBuiten alles over.

Net als over het telen zelf. Zo stond Nadia ervan te kijken dat er 75 aubergines van 1 plant komen en dat Frank met zijn bedrijf in Brielle stroom opwekt voor 2000 huishoudens, terwijl de warmte die daarbij vrijkomt in de kas wordt ingezet. "Duurzaam", zo knikte Nadia instemmend.

Bekijk het video-item hier terug.

Publicatiedatum: