Tomaten telen gaat hand in hand met een eigen kledingwasserij

De medewerkers bij Prominent Innovatiecentrum Groeneweg liepen al enige tijd in bedrijfskleding. “Op een aantal locaties werd zelfs een professionele in-huis wasserij ingericht", vertelt Cornelis de Rijke, Algemeen Manager. "In eerste instantie leek het mij een complex project, maar omdat ik besefte dat we er op die manier zeker van zouden zijn dat onze bedrijfskleding geen verspreider is van het virus, zocht ik contact met XL Bedrijfskleding voor een eerste gesprek."Inmiddels draait de in-huis wasserij in het Innovatiecentrum naar volle tevredenheid.

Keuze voor een juiste was-oplossing
Alle medewerkers van bedrijfskleding voorzien is een forse investering. Dan is het belangrijk dat die kleding brengt waarvoor geïnvesteerd is: het helpen voorkomen van een virus in de tuin.

Tijdens het gesprek met Kevin van Gulik van XL Bedrijfskleding ging het al snel over de keuze voor een juiste was-oplossing: een oplossing die het virus doodt, de vlekken eruit wast én zorgt dat de kleding lekker lang meegaat. "Kevin adviseerde mij met onze volumes aan bedrijfskleding om het wassen in eigen beheer te overwegen en zou contact op laten nemen door partijen waarmee zij goede ervaringen hadden", vervolgt Cornelis zijn verhaal.

"Los van elkaar sprak ik enkele dagen later al met Anthony Hendriks van Christeyns en Erik te Winkel van Professional Laundry Sales; partijen die me duidelijk en goed geïnformeerd hebben over de verschillende mogelijke was-oplossingen en waarover ik ook positieve geluiden hoorde van verschillende collega’s die eerder deze stap al hadden gezet. Beiden gaven ze goede informatie die mij hielp een keuze te maken, waarbij het prettig is dat hun oplossingen naadloos op elkaar aansluiten. Ik had me ingesteld op veel meer tijdsinzet, maar in de praktijk valt dit reuze mee."

Cornelis focuste zich vervolgens op het bouwkundig voorbereiden van de ruimte, terwijl de laatste details werden afgestemd voor een vlekkeloze opstart van de wasserij.

Periodieke controle
Bij Prominent Innovatiecentrum Groeneweg is er gekozen voor de nieuwste Electrolux Professional wasmachines en een automatische dosering van de wasmiddelen. Als er onverhoopt iets niet goed zou lopen met het wasproces, krijgt de medewerker in de wasserij automatisch een alarm vanuit de installatie. Ze laten het wasproces periodiek controleren door een Christeyns. Achteraf ontvangen ze  een de rapportage met hun bevindingen. En door waar nodig, schakelen zij direct met XL Bedrijfskleding of Professional Laundry Sales om eventuele bijzonderheden te bespreken. En zo is de cirkel rond.

Voor meer informatie:
XL Bedrijfskleding
+31 (0)174 643 662
info@xlbedrijfskleding.nl  
www.greenwear.eu 

Christeyns
Anthony Hendriks
anthony.hendriks@christeyns.com 
www.christeyns.com/nl 

Professional Laundry Sales 
Erik te Winkel
erik.te-winkel@pro-ls.nl 
www.pro-ls.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven