Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Certificering speciaal voor vertical farms voor het eerst uitgereikt

Het Japanse bedrijf Spread heeft de certificering 'JAS 0012' gekregen, die is opgesteld door het Japanse ministerie van Landbouw, Bosbouw en Visserij. Het certificaat is verkregen voor de beoordeling van de hygiëne en het teeltbeheer van een vertical farm bij het bedrijf in Kameoka (Kyoto) en bij het geautomatiseerde technische bedrijf Keihanna (Kizugawa, Kyoto), dat een verwerkingsgraad van 99% heeft.

JAS 0012 is de eerste certificering ter wereld die exclusief gericht is op vertical farms. Spread kan wereldwijd bijdragen aan de voedselveiligheid en de op gezondheid gebaseerde duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG) door het risico op voedselvergiftiging te beperken via hun grondige hygiëne- en teeltbeheermethodes.

Lokaal kan Spread klanten verzekeren van de kwaliteit en veiligheid van de producten die in vertical farms zijn geteeld. Hierdoor zetten ze een hoge standaard voor de voedselveiligheid in de sector.


Foto: Spread

Voor meer informatie:
Spread Co., Ltd. 
www.spread.co.jp 

Publicatiedatum: