Don Boers, Holstein Betonwerken

"Betonnen vloer steeds klantspecifieker"

Tholen - Hoewel een vloer een vloer is, wordt het werk toch steeds diverser. Bovendien is er meer dan genoeg werk in de tuinbouw en dat geldt ook voor Holstein Betonwerken. Recentelijk werden weer een aantal mooie projecten opgeleverd, zoals bij Delphy in het Improvement Center en een grote klus bij Kerklaan Greenhouses in Berkel.

We spreken Don Boers, die voor Holstein menig klus begeleidt. "Het werk varieert enigszins met het seizoen," vertelt hij. "De meeste projecten vinden voor een teeltwisseling plaats, nu zijn het bijvoorbeeld weer veel transportgoten. De grote buitenvloeren proberen we wel meer in de zomer in te plannen."

Veranderingen zitten hem o.a. in het steeds vaker implementeren van vloerverwarming en isolatie. "Vroeger kwam dat niet zoveel voor, maar tegenwoordig zie je steeds meer dat er ook vloerverwarming in de schuur is. Mensen die de hele dag stek steken doen dat beter met warme voeten. Meer in het algemeen wordt ook isolatie belangrijker, steeds vaker leggen we eerst tempex platen onder de vloer en storten daar het beton op. Daarnaast worden de klantwensen specifieker. Zo zijn lijngoten en een afvoer met (op maat gemaakte) gietijzeren roosters erin steeds meer standaard, en wil de kweker vaker een teelsystemen op het betonpad, waarbij karren automatisch door de ruimte navigeren."

Holstein Betonwerken heeft door de jaren bij menig glastuinbouwbedrijf de vloer in de verwerkingsruimte, maar ook het beton pad en de laad/los kuil, en bij snijbloemenkwekers de bekende chrysantengoot gerealiseerd. "De competitie is stevig, je krijgt een vloertje niet voor niets", besluit Don, "maar dankzij onze jarenlange ervaring en brede netwerk in de tuinbouw weten de bedrijven ons gelukkig goed te vinden."

Voor meer informatie:
Don Boers
Van Holstein Betonwerken BV
Bovendijk 35j
2295 RV Kwintsheul
+31 (0)174 295073
info@holsteinbetonwerken.nl
www.holsteinbetonwerken.nl


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven