Nanobubbles monitoren op afstand

Het is voortaan mogelijk om op afstand waterkwaliteit en apparatuur die voor een goede waterkwaliteit moet zorgen te monitoren. Moleaer en AMI Global zijn daartoe een samenwerking aangegaan. 

De producent van nanobubbletechnologie en de industriële technologieleverancier hebben de nieuwste Internet of Things-diensten al op alle Moleaer-nanobubblesystemen toegepast. Te beginnen met de tweede generatie Clear-nanobubblegeneratoren van het watertechniekbedrijf. 

De Clear biedt al een alternatief voor de traditionele chemische – algiciden en aluin – en beluchtingsmethoden om water te behandelen tegen pathogenen, bacteriën, biofilm en schadelijke algenbloei. De nieuwe diensten brengen de meest recente technieken in IoT samen, waarmee eindgebruikers zicht hebben op prestaties van apparatuur, energie, en opgeloste zuurstofniveaus (DO) in het water. Deze kunnen allemaal 24/7 online en via mobiele toestellen worden gemonitord, met automatische meldingen via SMS en e-mail met de mogelijkheid om het apparaat op afstand uit te schakelen.

Voor meer informatie:
Moleaer
info@moleaer.com
www.moleaer.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven