Avecon en Westland Horti Tours zijn verhuisd

Voor een ouderwets bakkie met Aad Verduijn moet je tegenwoordig op een nieuw adres zijn. Avecon en Westland Horti Tours zijn namelijk verhuisd. Het nieuwe adres is Transportweg 3-d1 in Maasdijk. 

"Je wordt niet altijd slechter van een verandering", vertelt Aad over de nieuwe stap. "Het huurcontract in ons oude kantoor werd opgezegd, best wel even schrikken als je al jaren naar je zin zit. Ik moest dus op zoek naar een nieuwe locatie."

Aad geeft aan 'best wel verwend' te zijn en dus best wel wat eisen te hebben, zoals een goede locatie, kantoor met werkplaatsje en de mogelijkheid mensen te kunnen ontvangen. Diverse opties kwamen voorbij, waarbij hij uiteindelijk weer voor Maasdijk heeft gekozen.

Het nieuwe adres, Transportweg 3-d1, 2676 LM te Maasdijk, zit bij de ingang van het transportcentrum Westland direct links. Aad is er blij mee. "Hier staat een heel tevreden mens", lacht Aad. "Ik ben super blij met de nieuwe locatie."

Als een echte Westlander nodigt Aad mensen uit om een bakkie te komen doen in zijn nieuwe domein als je in de buurt bent.

Voor meer informatie:
Avecon Horti Expertise
info@avecon.nl 
www.avecon.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven