Schermingsbedrijven samen verder onder één vlag

Doek en Draad heeft met ingang van 1 januari 2021 Screen4seasons overgenomen. Allebei de BV's houden hun eigen identiteit. De twee bedrijven besloten vorig jaar al samen te gaan werken om aan elkaar te wennen. "Het doel is om samen sterker, beter en niet te duur onze schermdiensten aan te bieden", zo laat Colin van der Kaaij weten. 

Alle inkoop, verkoop en administratie wordt nu vanuit de Buijs Ballotstraat 6 in 's-Gravenzande geregeld. Ook de website is aangepast en vernieuwd, net als het wagenpark.

Projecten
Met nieuw elan gaan Colin en Cees van der Kaaij, Ron Groenewald, Paul Barendse en Gerrit Drankier (vanuit Spanje) nu verder. "Voor 2021 hebben we al een goed gevulde orderportefeuille", zo laat Colin weten. "Ook zijn al diverse nieuwbouw en complexe renovaties succesvol uitgevoerd." Gerrit gaat vanuit Spanje projecten op zich nemen.

Doek en Draad zet in op zowel grote als kleine klussen. "We hebben de capaciteit om netjes, snel en voordelig te leveren en te monteren voor met name de grotere kwekerijen, al doen we ook voor de kleinere uiteraard net zo ons best. Daarbij bieden we, indien klanten dat willen, ondersteuning en faciliteren wij diegenen die het werk deels of geheel zelf willen doen."

Voor meer informatie:
Doek en Draad
www.doekendraad.nl 
info@doekendraad.nl 
Buijs Ballotstraat 6
2693 BE ‘s-Gravenzande

Colin van der Kaaij
colin@doekendraad.nl
+31628792232

 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven