Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

15 hectare kas op een boot

Nee, er ligt niet weer een schip vast in een kanaal. In tegenstelling - deze vaart lekker door. En dat moet ook: zoals u kunt zien staan er containers op van Havecon Horticultural Projects en die hebben ze in de VS en Canada hard nodig.

De containers zitten vol met kassenbouwmaterialen. Deze zijn bestemd voor Demers in Quebec. Onlangs werd bekendgemaakt dat Havecon de nieuwe kas van Productions Horticoles Demers gaat bouwen. Demers is een grote kasgroententeler uit Quebec die haar output gaat verdubbelen met de bouw van een nieuwe kas van vijftien hectare in Lévis, waarin ze heel het jaar door tomaten, komkommers, paprika's en aubergines gaan telen.

"Als constructiepartner hebben we niet stilgezeten en de stalen constructie is al meer dan over de helft gebouwd. De verwarmingsaannemer van onze onderaannemer, JV Energy Solutions, is begonnen met het leggen van de transportleidingen," zo laat het kassenbouwersteam weten. De fundering van de kas is binnen een maand klaar en daarom hebben ze de containers hard nodig: daar zit vooral materiaal in voor de fundering.

Grootste in Québec
Het project van €47 miljoen maakt de Demers kas één van de grootste in Québec. Als de bouw klaar is in de herfst van 2021 zullen de kassen in Drummondville en Lévis een totaal van achtentwintig hectare beslaan.

Voor meer informatie:
Havecon Horticultural Projects
Lorentzstraat 8
2665 JH Bleiswijk, Nederland
+31 10 266 32 70
william@havecon.com
www.havecon.com

Publicatiedatum: