Eef van Spronsen alweer 25 jaar bij Alweco

Wie Eef van Spronsen kent, kent Alweco. En wie Alweco kent, kent zeker weten Eef. Al 25 jaar gaan Eef en Alweco ‘steady as a rock’. "Deze oerwestlander trad op 1 april 1996 in dienst bij ons en als dat toen een 1-aprilgrap was, dan houdt hij die grap al behoorlijk lang vol," aldus zijn collega's. 

Zolang zelfs, dat ze vandaag zijn 25-jarig jubileum vieren. Feest! Gezellig! Taart en bier!

Eef kwam mee met Luc Aalbrecht tuinbouwtechniek, zoals wel meer in gebeurt bij Alweco. Vervolgens wist hij van elke schermklus 'een topproject' te maken, zo vertellen zijn collega's. "Er is nauwelijks een kas waar hij niet is geweest om onze installaties op te hangen, te controleren of te renoveren." 

En Eef is collegiaal. Zo collegiaal, dat hij al zijn kennis al jarenlang deelt met de nieuwe monteurs bij Alweco. Rustig, gedegen en betrouwbaar, zit je in het team van Eef, dan weet je dat het goed komt met de training en de teamspirit. Dit is een gozer waar iedereen op kan bouwen. Zolang hij maar niet in de kost mot, natuurlijk. Wel fijn als je ’s avonds gewoon weer in t Breeje Dorrup ’s-Gravenzande kan snurken.

Niet alleen vanwege dat prachtige dorp, maar vooral om dichtbij zijn familie te zijn. Dochters, twee kleinzoons en een schoonzoon met het beste restaurant van het dorp (restaurant Justin, mocht je nog iets zoeken om eten te bestellen komend weekend), daarvoor rent Eef dwars door elke muur.

Eef, dat is er eentje die je wakker kan maken om een installatie op te hangen. Of voor voetbal, dat ook. Echt een gouwe gozer, een waardevolle collega en iemand waar we nog jaren van hopen te genieten. Ook al is het 1 april, dit menen we serieus."

Van harte Eef! Wil je hem ook feliciteren? Dat kan via eef@alweco.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven