Enquête: Toekomstgericht telen, lukt dat een beetje?

Hoe staan telers momenteel tegenover toekomstgericht telen en ondernemen? En hoe maken zij gebruik van Het Nieuwe Telen?

Op die vraag willen Nick Gommans en Juul Hoeijmakers, twee vierdejaars studenten van de HAS Hogeschool en beiden ook tuinderszonen, antwoord hebben. Momenteel zijn de beide studenten bezig met de laatste fase van hun opleiding, de scriptie. Zij hebben de hulp van tuinders nodig om de opleiding goed af te kunnen ronden.

Juul Hoeijmakers en Nick Gommans 

In opdracht van Glastuinbouw Nederland en het Lectoraat van de HAS Hogeschool zijn Nick en Juul bezig met de inventarisatie van Het Nieuwe Telen. Met behulp van deze enquête willen ze een beeld krijgen van hoe bedrijven momenteel staan ten opzichte van toekomstgericht telen /ondernemen. De enquête is gericht op ondernemers, bedrijfsleiders en teeltmanagers in Nederland.


De prijzen bij deelname: 5 x één boek van Plant Empowerment en 5 x één jas van Kas Als Energiebron

Winnen
Het invullen van deze enquête neemt ongeveer 10 - 15 minuten tijd in beslag. Deelnemers kunnen er ook iets mee winnen. Onder de deelnemers worden 5x een boek van Plant Empowerment en 5x een jas van Kas als Energiebron verloot.

Aan het eind van de enquête hebben deelnemers de mogelijkheid om hun contactgegevens achter te laten, indien ze graag zouden willen deelnemen aan het vervolgtraject van dit onderzoek waarbij de studenten verdiepende vragen willen stellen in de vorm van een interview/groepsdiscussie.

Deelnemen aan de enquête kan hier. 

De beide studenten, Robert Solleveld van Glastuinbouw Nederland en de HAS Hogeschool bedanken bij deze alvast iedereen die de enquête invult. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven