Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Steven Adriaense gaat nieuwe uitdaging aan

Steven Adriaense vertrekt bij Van Looveren en gaat aan de slag bij De Ruiter Seeds. Afgelopen vrijdag was zijn laatste werkdag bij de glasproducent. Steven gaat bij De Ruiter aan de slag als accountmanager tomaten. 

Steven: "Het was een moeilijke beslissing waar ik een dubbel gevoel aan overhoud. Als aangetrouwde familie was Van Looveren geen standaard werkgever. Toen ik zeven jaar geleden de keuze maakte om te werken bij Van Looveren was dit niet met het idee om later elders te gaan werken."

"In mijn functie als accountmanager was ik steeds zeer betrokken bij alle commerciële beslissingen. Van Looveren is wat mij betreft een perfect voorbeeld van een familiebedrijf met de juiste mentaliteit: resultaten bekomen door intensief, snel en hard werken om zo een goede samenwerking te bekomen met klanten en leveranciers.
Met alle collega’s kon ik goed optrekken en ik ging met heel veel plezier naar mijn werk."


Steven Adriaense en Philippe Gers 

Kans
Het teelttechnische in de tuinbouw heeft Steven echter steeds erg geboeid, zo vervolgt hij. "Als ik op bezoek kwam bij telers wilde ik altijd weten hoe het gewas reageerde op licht en klimaat om zo tot een ideaal product te komen. Daarom lijkt de kans die ik krijg om dagelijks in contact te komen met tomatentelers, proefstations en veilingen me erg boeiend."

De werkzaamheden van Steven bij Van Looveren worden overgenomen door Philippe Gers, die al bijna een jaar bij Van Looveren aan de slag is.

Voor meer informatie:
Van Looveren
www.vanlooveren.be 
info@vanlooveren.be

Philippe Gers
0032/497 16 36 09 
philippe.gers@vanlooveren.be 
 

Publicatiedatum: