Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Martin Steentjes nieuwe voorzitter Hortivation

Het bestuur van stichting Hortivation heeft Martin Steentjes benoemd als nieuwe voorzitter. Hij neemt het voorzitterschap over van Bas Lagerwerf, die zijn taken aan het afbouwen is bij Berg Hortimotive en daarmee ook zijn nevenactiviteiten binnen de sector.

Steentjes, directeur Van der Hoeven Horticultural Projects, is als mede-initiator sinds de oprichting nauw betrokken bij de stichting: “Innovatie binnen de sector is de sleutel tot het succes en kunnen we mede door stichting Hortivation internationaal uitbreiden,” licht hij toe.

Meer wijzigingen
De samenstelling van het bestuur is naast de benoeming van de nieuwe voorzitter nog verder gewijzigd. Marco van de Velden van Berg Hortimotive neemt per heden ook plaats in het bestuur.

Annie van de Riet houdt de dagelijkse leiding van de stichting. Zij combineert deze functie met het voorzitterschap bij AVAG.

Voor meer informatie:
Stichting Hortivation
www.hortivation.nl 

Publicatiedatum: