Nieuwe plasticvrije aardbeienverpakking direct beschikbaar

Na eerdere ontwikkelingen heeft presenteert Remmter Dekker Packagiging nu plasticvrije aardbeienbakjes, volledig van karton. Duurzaam met bedrukking aan binnen- en buitenzijde. De verpakking is direct beschikbaar voor 500 gram aardbeien, zo laat de verpakkingsproducent weten.

Overstap van plastic
Met een aardbeibakje van karton bespaart de klant op plasticgebruik. De verpakking is voorzien van het duurzame PEFC-logo. De natuurlijke vezels van het karton zijn afbreekbaar en minstens 7x te recyclen. "Een verpakking met meerdere levens dus", stelt de producent.

500 grams formaat
Daarom is als basis een 500 grams verpakking gekozen die is afgestemd op de 300x400 AGF-krat. Zo kan men 6 kilo aardbeien in 12 verpakkingen per krat kwijt.

Bedrukking
"In tegenstelling tot plastic zijn de aardbeienbakjes volledig bedrukbaar met logo en merknaam. De klant is hierbij betrokken en aanwezig bij de eerste druk. De verpakking is de presentatie en beleving van het product. Bedrukking maakt het verschil."

Aanbieding
Remmert Dekker Packaging: "Het seizoen staat voor de deur, geen tijd te verliezen dus. Met onze aanbieding kunnen wij klanten in 5 weken van bedrukte verpakkingen voorzien. De minimale afname is 50.000."

Voor meer informatie: 
Remmert Deker Packaging
Knollendammerstraat 159 
1531 BD Wormer 
+31 (0) 75 681 1633
www.remmertdekker.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven