Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Makkelijk zeven keer per jaar oogsten vanuit indoor farm

GrowSpec levert teeltsystemen voor indoor farming. Het belangrijkste systeem van de producent werkt op basis van aeroponics. CEO Alvis Ma vertelt dat op dit systeem octrooi is aangevraagd voor zowel de VS als Europa. 


VertiAero

"VertiAero verlaagt operationele kosten met 40%. Wat betreft elektriciteit gebruikt het 30% minder. Op meststoffen bespaart het 85%, omdat aeroponics wordt gebruikt in plaats van grond, dus de wortelzone is afgesloten met minder waterverlies als gevolg. Onze verticale teeltsystemen zijn ontwikkeld om het runnen van de farm te optimaliseren, ze kunnen worden gekoppeld aan verschillende irrigatiesystemen. Zo kan elke teler zijn favoriete manier van telen gebruiken, en snel vergroten, waardoor de bedrijfsgrootte kan worden verhoogd," legt Alvis uit.



Alvis legt uit dat het geïntegreerde ventilatiesysteem in elk rek van GrowSpec's verticale teeltsystemen helpt bij het verminderen van plantenziektes. "Zonder goede ventilatie zullen planten ziektes krijgen als echte meeldauw of botrytis. Maar met volledige ventilatie die elk blaadje raakt, zal je deze ziektes vrijwel nooit hebben," zegt Alvis.

Ook legt hij uit dat de rekken efficiënt zijn qua ruimte, omdat ze zowel aanpasbaar zijn in de hoogte als horizontaal mobiel, met mechanische hulp. Volgens Alvis kan een teler zo meer rekken kwijt in een teeltruimte.

GrowSpec ziet bij indoor farmers die hun technieken gebruiken een verbeterde gewasproductiviteit omdat zij zeven keer per jaar kunnen oogsten in plaats van de vier keer in traditionele systemen.

Voor meer informatie:
Heidi Yang, verkoopleider
GrowSpec Co LTD
+86 0757 8666 9696
heidi@growspec-inc.com
www.growspec-inc.com

Publicatiedatum: