Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw kruidenmerk geïntroduceerd

Kruidenkweker Vitacress heeft aangekondigd dat het deze maand een nieuw kruidenmerk in de tuinbouwsector onthult.

Het Season-assortiment, dat wordt geteeld in het Britse West Sussex in een overdekte voedingsveilige omgeving, is het hele jaar door verkrijgbaar. Het assortiment omvat 48 producten, variƫrend van 1L-, 2L- en 5L-potten en klassieke culinaire kruiden tot meer decoratieve soorten, zoals lavendel en dwergzonnebloemen. Het assortiment zal voor onafhankelijke tuincentra en de tuinhandel verkrijgbaar zijn via de Britse groothandel The Plant Yard.

Vitacress was de eerste kruidenleverancier die niet-recyclebaar zwart plastic uit kruidenpotten verwijderde. Hierdoor kunnen nu meer dan 176 ton plastic potten per jaar worden gerecycled. Vitacress werkt met veenvrije grond en haar 12 ha grote binnenkwekerij maakt gebruik van gerecycled UV-water, evenals van een warmte-energiecentrale.

Holly Geipel, commercieel manager tuinbouw: "Season biedt een groot en gevarieerd assortiment kruiden voor elk type tuinier. Gekweekt door marktleidende experts zijn we verheugd om voor de introductie samen te werken met de Plant Yard."

Eleanor Bridgman, hoofd innovatie & marketing: "We hebben de opkomst van 'grow your own' tijdens de lockdown gezien en we kennen de voordelen voor het mentale welzijn van het kweken van kruiden. Ons Season-merk garandeert de best mogelijke kweekervaring voor zowel doorgewinterde als beginnende tuiniers."

Voor meer informatie:
Vitacress
info@vitacress.com
www.vitacress.com 

Publicatiedatum: