Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kalera opent nieuwe vertical farm in Minnesota

Kalera koopt een faciliteit in St. Paul, Minnesota (VS). Die gaat menl ombouwen tot een vertical farm. De vestiging in Minnesota is de achtste farm die Kalera onder handen neemt. De aankondiging volgt op het nieuws van Kalera's benoeming van Sonny Perdue, voormalig minister van Landbouw en Maria Sastre in de Raad van Bestuur, en het nieuws over de overname van Vindara, het eerste bedrijf dat zaden ontwikkelt die specifiek zijn ontwikkeld voor gebruik in vertical farms.

Kalera's vestiging in St. Paul zal verse, non-GMO sla en microgreens leveren aan retailers, restaurants en andere klanten. De locatie van Kalera in het hart van de stad zal de reistijd voor groenten verkorten van dagen tot slechts uren, waardoor voedingsstoffen, versheid en smaak behouden blijven. De faciliteit zal bij de opening ook ongeveer 70 banen opleveren.

Voor meer informatie:
Kalera
info@kalera.com
www.kalera.com 

Publicatiedatum: