Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hartman Expeditie investeert in (koel)meters in Nieuw Amsterdam

Hartman Expeditie is gespecialiseerd in het vervoer van groenten, fruit en bloemen naar Scandinavië. Vanuit haar vestiging in Poeldijk en Greve (Denemarken) is het bedrijf al ruim 25 jaar een grote speler in de markt. In 2016 bouwde Bouwgroep Noord een nieuw pand voor Hartman in Nieuw Amsterdam (onder Emmen, Drenthe). Logistiek gezien een zeer interessante locatie aan de Duitse grens in Noord Nederland. Geerlofs bouwde meerdere koelcellen in het pand voor de opslag van AGF producten en bloemen en planten. Een gouden greep zo bleek want reeds drie jaar later bleek het pand alweer te klein.

In 2021 zal Geerlofs wederom een nieuw Gisocool koelsysteem installeren. Er komt een nieuwe koelcel bij en bovendien zal een complete hal met een inhoud van 12.000 m3 gekoeld gaan worden. Met de vaste producten van onder meer Bitzer en Kelvion stelt Geerlofs weer een in eigen huis geassembleerd koelsysteem samen. Het systeem zal via de ‘in eigen beheer’ ontwikkelde meet- en regelsystemen worden aangestuurd en uitgelezen.


Voor meer informatie:
Geerlofs Koeltechniek b.v.
E: info@geerlofs.nl
www.geerlofs.nl

Publicatiedatum: