Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roofmijt beter toegepast in gewas

Bioline Agrosciences past de CART-technologie toe op de biologische bestrijder Amblyseius swirskii. Met deze techniek is de producent van biologische gewasbescherming in staat de roofmijt die men verkoopt in kweekzakjes met de naam Starskii in diverse teelten onder diverse omstandigheden beter toe te passen. 

De roofmijt zit al sinds 1991 in een zakje, waarmee de teler de biologische bestrijder in de kas toepast. In een nieuw kweekzakje, Starskii, voegt Bioline Agrosciences diverse ontwikkelingen samen, waaronder een betere permeabiliteit van het zakje (d.w.z. de mate waarin een vaste stof een andere stof doorlaat) die ervoor moet zorgen dat de ideale omstandigheden voor de roofmijt worden gecreƫerd. Het moet telers helpen een goede populatie in de kas op de bouwen tegen witte vlieg en trips, de plagen waarmee de roofmijt wel raad weet.

Voor meer informatie:
Bioline Agrosciences Ltd
www.biolineagrosciences.com  
sales@biolineagrosciences.com   

Publicatiedatum: