PDI breidt machinepark uit

Onlangs heeft PDI flink geïnvesteerd in uitbreiding van het machinepark. De hoogte van de moderne kassen en de snelheid waarmee scherminstallaties tegenwoordig gemonteerd moeten worden, heeft de installateur doen besluiten vier nieuwe werkplatforms aan te schaffen. Om de installaties in de 12,80 m- en 12,00 m kassen efficiënt te kunnen installeren, is er onder andere gekozen voor een plateau met een vloeroppervlak van 12,00 m bij 5,00 m. Ook is er een nieuwe Topspin R800 bij de familie gekomen. De laatste twee nieuwe zijn Topspin R900 machines. Deze zijn voorzien van de allernieuwste technologieën en zijn dusdanig compact opgebouwd dat ze in een container passen.

Eigen garage 
Het eigen machinepark is met deze laatste uitbreiding gekomen op een totaal van 20 stuks, waarbij ieder werkplatform ook een eigen shovel en dieseltank heeft. Zo af en toe hebben al deze machines ook onderhoud nodig. Zoveel als mogelijk is, probeert men dit in eigen beheer uit te voeren. Onderhoudsmonteurs Tom en Nick zijn hier verantwoordelijk voor. Op dit moment worden er twee "oude" Topspins uit elkaar gehaald, geschuurd en opnieuw gespoten. Binnenkort moeten er twee op transport naar Canada. Hiervoor moeten ze dusdanig gecleaned worden dat er werkelijk géén stukje vuil meer te vinden is.

Goede start
2021 is ondanks alle onzekerheden in de wereld goed gestart voor PDI. Zeker tot na de zomer van dit jaar zijn alle werkplatforms, van hen en van de vaste onderaannemers, in bedrijf.

Voor meer informatie:
Peter Dekker Installaties
www.pdinl.com/nl/ 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven