Voshol Warmte-Elektrotechniek slaat eerste paal nieuw pand

Oprichter Jan Voshol heeft gisteren de eerste paal geslagen voor de bouw van het nieuwe bedrijfspand van Voshol Warmte-Elektrotechniek op een zichtlocatie langs de A12 in Waddinxveen. Voshol bouwt op bedrijventerrein ‘Distripark Doelwijk’ een pand dat is ingericht voor de levering van tuinbouwmaterialen aan Noord-Amerika, met onder meer laaddocks en bovenloopkranen. Eigenaren Wilco Voshol en Lennert Bredemeijer: “Met dit toekomstgerichte pand hebben we alle logistieke processen onder één dak.”

Jan Voshol startte 1994 de onderneming in een huurpand in Bergschenhoek. Het bedrijf was toen nog volledig gericht op het produceren en installeren van verwarmingssystemen voor de Nederlandse tuinbouw. Inmiddels is Voshol Warmte-Elektrotechniek uitgegroeid tot een internationaal advies- en ontwerpbureau op het gebied van onder meer sturing, klimaatbeheersing en belichting van volledige tuinbouwprojecten.

Sinds 2004 heeft Voshol verschillende locaties op het kleinschalige industrieterrein ‘De Hoefslag’ in Bleiswijk gebouwd. Maar, zoals Wilco aangeeft: “We groeien uit ons jasje, vooral de opdrachten uit het buitenland nemen enorm toe.”

Veel glas
“Doordat we nu een nieuw pand bouwen, kunnen we alles onder één dak volledig naar eigen wens inrichten, op basis van de internationale ervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgedaan”, aldus Wilco. “Ook het nieuwe kantoor wordt ruim opgezet; daarbij houden we rekening met de huidige corona-eisen. En het is natuurlijk een prettige werkomgeving voor alle medewerkers, dus met veel glas, een ruim dakterras en een eigen fitnessruimte.”

Stream
De officiële paal werd donderdagmiddag 4 maart 2021 geslagen door Jan Voshol, die nog steeds actief is binnen het bedrijf: hij is verantwoordelijk voor de buitenlandse afzet. Wilco en Lennert Bredemeijer: “Met het nieuwe pand sluit Jan een hoofdstuk af in Bleiswijk en kunnen we een nieuwe start maken in Waddinxveen.”

Wegens de coronamaatregelen zorgde Voshol ervoor dat alle medewerkers van het bedrijf het gedenkwaardige moment via een stream op Facebook konden volgen. Lennert: “Zo zijn we er eigenlijk ‘digitaal’ allemaal bij.”

Voshol Warmte-Elektrotechniek bouwt het nieuwe pand volledig in eigen beheer. “Met de huidige strakke planning zullen we begin januari 2022 starten in Waddinxveen.”

Voor meer informatie:
Voshol Warmte- en Elektrotechniek
www.janvoshol.nl
voshol@janvoshol.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven