Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe buisrailkar uit Poolse koker

Snel, eenvoudig en efficiënt de conditie van je planten inspecteren en de voortgang van de gewasverzorging controleren, maar dan zonder continu van je kar af te moeten stappen. Dat is precies wat het team van FPHU Maryniaczyk in gedachten had, toen ze hun tweede buisrailkar ontwierpen, de HortiDrive 3.6. "Dit product is ontworpen om zowel voor de planten in de kas als voor de medewerkers te zorgen," zegt Krzysztof Korzeniewski van FPHU Maryniaczyk.

FPHU Maryniaczyk is een jong Pools bedrijf dat actief is in de glastuinbouwsector. Het werd in 2005 opgericht door Mateusz Maryniaczyk en produceert sinds die tijd kasapparatuur. Het begon met handmatig bediende karren waarna al snel hydraulische karren en sproeiers volgden.

HortiDrive 3.6
Met het multifunctionele stuur aan de voorkant van het apparaat kan de kar eenvoudig bewegen over de betonverbinding en de verwarmingspijpen zonder het platform te hoeven verlaten. "Dit betekent dat van rij veranderen nu binnen enkele seconden kan en dat er tijd wordt bespaard in het drukke seizoen," zegt Krysztof.

Daarnaast was maximale veiligheid een must voor het bedrijf bij deze hydraulische kar. Daarom hebben ze ervoor gezorgd dat het werkplatform voorzien is van antislip-materiaal en een duurzame, gekoppelde voetschakelaar waarmee de kar eenvoudig kan worden bediend.

Veiligheid
Voor een intuïtiever gebruik bevat het controlepaneel goede aanwijzingen. De knoppen en schakelaars zijn geplaatst in duurzame metalen behuizingen. Ook de contactloze, schokbestendige en waterproof potentiometer kan eenvoudig worden gebruikt voor het aanpassen van de snelheid naar wens van de gebruiker. De HortiDrive 3.6 is ook beschikbaar met interne of externe opladers.

Het werkplatform is gemonteerd op een hydraulisch systeem met drie scharen en kan eenvoudig worden bereikt via een opvouwbare trap. Tijdens het werken kan het platform in hoogte worden versteld. Het platform heeft precies de grootte om over de verwarmingspijpen tussen de planten door te kunnen rijden, maar is ook breed genoeg om de medewerker dicht bij de planten te laten komen.

"Een aantal toegepaste oplossingen zorgen voor een stil en comfortabel gebruik," zegt Krysztof. "HortiDrive is een intuïtieve kar waar je fijn mee kunt werken en waarmee je op efficiëntere wijze het gewas kunt controleren."

Voor meer informatie:
FPHU Maryniaczyk
Domaniew 9a, 98-235
Błaszki, Polen
sales@maryniaczyk.pl 
www.maryniaczyk.com 

Publicatiedatum: