BelOrta trapt het nieuwe seizoen van Coeur de Boeuf-tomaten af

Met de verkoop van de eerste Coeur de Boeuf tomaten van 2021 trapte BelOrta gisteren het nieuwe seizoen van deze tomaten op gang. Wim en Katrien Vertommen van ‘Den Overkant’ uit Sint-Katelijne-Waver voerden deze primeurtomaten aan. De koper van de eerste Coeur de Boeuf tomaten was Euro Gijbels uit Geel​.


Teler Wim Vertommen (Den Overkant) met het eerste kistje Coeur de Boeuf tomaten

In 2020 voerden de BelOrta telers ruim 3500 ton Coeur de Boeuf aan, 9% meer dan het jaar voordien. Ook dit seizoen wordt een gelijkaardig aantal verwacht. De mooie zonnige weersomstandigheden van de laatste weken zorgen ervoor dat deze eerste Coeur de Boeuf tomaten meteen goed van kwaliteit en smaak zijn.

BelOrta is één van de pioniers in Coeur de Boeuf en beschikt tevens over het grootste areaal van Noord-Europa. Volgens de coöperatie staat Coeur de Boeuf hoog aangeschreven in binnen- en buitenland dankzij de premium kwaliteit en de jarenlange expertise van de telers. De dagelijkse oogst zorgt ervoor dat elke klant dagvers product in de juiste kleurschaal kan ontvangen. BelOrta biedt Coeur de Boeuf aan in verschillende groepsverpakkingen -gaande van 3 kg tot 6 kg- maar ook kleinverpakking is mogelijk.

Voor meer informatie:
BelOrta
Mechelsesteenweg 120
2860 Sint-Katelijne-Waver
+32(0)15.55.11.11
verkoop@belorta.be 
www.belorta.be  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven