Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natasja van der Lely start als kwartiermaker Gezondheid & Geluk bij Glastuinbouw Nederland

De glastuinbouw beter positioneren als producent en leverancier van gezondheid & geluk, dat is de komende zes maanden de uitdaging van Natasja van der Lely bij Glastuinbouw Nederland. Op maandag 1 maart is zij begonnen aan de opdracht.
 
Met een actieve benadering van het thema Gezondheid & Geluk heeft Glastuinbouw Nederland de ambitie om de positionering van de Nederlandse glastuinbouw te versterken op dusdanige wijze dat de omgeving de glastuinbouwsector een warmer hart gaat toedragen. Dat is nodig om de maatschappelijke positie van de sector te verstevigen.

Om dat te realiseren, is Natasja van der Lely tijdelijk aangesteld als kwartiermaker. In samenspraak met de leden van Glastuinbouw Nederland wil zij acties ondernemen en programmeren en zodoende een fundament leggen voor het programma dat de mogelijkheid biedt ingebed te raken in de (arbeids)markt, in beleidsagenda’s en instrumentarium, zo is onder andere te lezen in het jaarplan 2021 van de brancheorganisatie.

Vers+ en DNA Diner
Natasja is een geboren Westlandse en momenteel woonachtig in Rotterdam. Ze studeerde onder andere economie, marketing en sociale wetenschappen. Vijftien jaar geleden stapte ze de voedingswereld in als strategisch adviseur bij innovatietrajecten van verschillende bedrijven.

De laatste acht jaar houdt ze zich bij Koppert Cress bezig met voeding, gezondheid en geluk. Zo organiseerde ze het GroenteCongres en DNA Diner, initieerde ze projecten en netwerken op het gebied van jeugd, gezondheid en geluk in relatie tot voeding en leefstijl en stond ze aan de basis van een programma voor het verwaarden van plantinhoudsstoffen (Vers+).

Publicatiedatum: