Marcel van Steekelenburg en John van Gils versterken team HortiLogics

Marcel van Steekelenburg en John van Gils sluiten aan bij het team van HortiLogics. Daarmee maakt de recent opgestarte joint venture tussen Berg Hortimotive, KOAT, HortiKey en Crux Agribotics een vliegende start om haar doel te realiseren: wereldwijd turnkey bedrijfslogistiek leveren voor in kas en verpakkingshal.


Marcel

De twee ervaren specialisten die aansluiten bij HortiLogics zijn thuis in tuinbouw. Marcel van Steekelenburg is een bekende in de industrie met omvangrijke nationale en internationale ervaring en trackrecord. In zijn rol bij de joint venture zal Marcel telers en investeerders achter (inter)nationale tuinbouwprojecten bijstaan op vlak van interne logistieke automatisering.

Marcel zijn wieg stond tussen de kassen en glastuinbouw loopt als een rode draad door zijn leven. Jarenlange internationale saleservaring in de tuinbouwtoelevering, substraatvermarkting alsmede verkoop van interne transportmiddelen en systemen brengt hem nu bij HortiLogics, waar men hoopt 'de ultieme system-integrator' te worden.

Op de vraag aan Marcel waarom hij deze keuze in zijn carrière nu heeft gemaakt, antwoordt hij enthousiast: “Als je niet weet waar je naar toe wil, dan kom je er niet. HORTILOGICS en de partijen daarachter hebben een duidelijke visie waar ze heen willen. Daar maak ik graag onderdeel van uit.”


John

John van Gils zal de strategische samenwerking met kassenbouwers, klimaatpartners, veredelaars, coöperaties en andere partners binnen de gehele waardeketen onderhouden en verder uitbouwen. Hij kan daarbij putten uit een brede ervaring en achtergrond in business development en sales, binnen onder andere de voedselverwerkende industrie zijn.

HortiLogics ziet een enorm potentieel in de gecontroleerde teelt en verwerking van versproduct. De coronapandemie en toenemende aandacht van durfinvesteerders voor de branche leidt wereldwijd tot verdere schaalvergroting en optimalisering. Bovendien zijn er steeds meer monden te voeden. Big data en verdere integratie van processen zijn in onze optiek de sleutel voor voorspelbare resultaten. John van Gils: “Wij willen mondiaal tuinbouwondernemers ontzorgen en samenwerken aan transparantie en data uitwisseling. Om de mondiale uitdagingen het hoofd te bieden, is samenwerking vereist. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder.”

Voor meer informatie:
HortiLogics
www.hortilogics.com 
info@hortilogics.com 
+31 (0)174 – 70 60 60

John van Gils
john.van.gils@hortilogics.com 

Marcel van Steekelenburg
marcel.van.steekelenburg@hortilogics.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven